"Hoe ik mijn auto (Volkswagen Passat) binnen no-time verkocht!"

“Een tijdje geleden had ik een andere auto op het oog. Dus ik wilde mijn oude auto verkopen.”

Ervaringen gedeeld door een 12linkme gebruiker

“Een tijdje geleden had ik een andere auto op het oog. Dus ik wilde mijn oude auto verkopen.” Vertelt Gert-Jan. Hij had al verschillende verkoopwebsites bezocht. Maar hij was een beetje geschrokken van het enorme aanbod.

“Er stonden zoveel dezelfde auto’s op. Van ongeveer hetzelfde bouwjaar, met ongeveer net zoveel kilometers. En voor ongeveer de vraagprijs die ik zelf ook in m’n hoofd had. Ik vroeg me af hoe ik dat nu slim zou moeten aanpakken.”

“Zo bereik ik veel meer autokopers”

Een collega wees hem op 12linkme.com. Gert-Jan besloot het te proberen. “Ik zag een hele mooie autoruitsticker. Dat leek me een perfecte manier om het bereik van mijn online advertentie te vergroten.”

“Ik zit best wel vaak op de weg. Dus veel mensen zien mijn auto rijden. Met een autosticker van 12linkme met een makkelijke, zelfverzonnen domeinnaam. Die doorlinkt naar mijn online advertentie. Zo kan ik veel meer autokopers bereiken! Zo dacht ik.

Mensen die reageren zijn dan écht geïnteresseerd in mijn wagen. En vertrouwen mij als verkoper. Dat bleek gelukkig ook te kloppen.”

ZuinigePassatTekoop.nl

Gert-Jan bedacht een pakkende 12linkme naam: ZuinigePassatTekoop.nl. Die bleek gewoon vrij te zijn. Lekker gewoon. Lekker Volkswagen, bedacht Gert-Jan. Op de website van 12linkme.com selecteerde hij een passende autosticker als promotiemiddel. En hij voerde zijn zelfgekozen naam ‘zuinigepassattekoop’ in. Die werd vervolgens automatisch gekoppeld aan de URL van zijn Marktplaats advertentie. Die hij al eerder had aangemaakt. “Dat ging zo makkelijk. Echt iedereen kan het!”

Auto sneller verkopen met 12linkme ruitsticker

Gert-Jan kreeg de autosticker direct thuisgestuurd. Hij plakte hem meteen op de achterruit. Al snel bleek het effect van de 12linkme promotie. “Niet dat ik meteen heel veel biedingen kreeg hoor. Maar wel heel veel vragen. Ik kon ook zien dat mijn advertentie heel vaak werd bekeken.”

“Toen belde een man uit een dorp verderop. Of hij mocht komen kijken. Dat vond ik natuurlijk prima. De volgende avond kwam hij langs om te kijken. En een proefrit te maken. Dat verliep allemaal op rolletjes. En wat dacht je? Inderdaad: verkocht!”

“Toen belde een man uit een dorp verderop. Of hij mocht komen kijken.
En wat dacht je? Inderdaad: verkocht!"

“Ik vroeg hem nog hoe hij mijn auto had gevonden? Hij zei dat een collega achter mij had gestaan bij een stoplicht. Die collega wist dat hij op zoek was naar een andere auto. Hij stelde zelf vast dat mijn auto er spik en span uitzag. Daarom gaf hij mijn 12linkme naam door. Hij vond zuinigepassattekoop.nl ook veelzeggend. Zo kwam de koper direct bij mijn online advertentie uit.”

Klinkend resultaat

Gert-Jan verkocht zijn auto sneller dan hij had verwacht. Voor een goede prijs. Mede dankzij de 12linkme promotie. “Ik kan natuurlijk niet zeggen dat ik mijn auto niet had verkocht als ik 12linkme niet had gebruikt. Maar mijn gevoel zegt me dat ik op deze wijze direct een serieuze koper kreeg. Die mijn auto ook míjn prijs waard vond.”

“Daarom vind ik 12linkme een absolute aanrader,” aldus Gert-Jan. “Je trekt veel meer aandacht. Voor slechts een kleine meerprijs van een paar tientjes. En wat denk je als ik mijn nieuwe auto ooit nog eens ga verkopen? Dát doe ik dat zeker weer mét een 12linkme promotie.”

“Daarom vind ik 12linkme een absolute aanrader.”

Start hier ook joúw succesvolle 12linkme auto promotie:

1..2..linkme > Beng. VERKOCHT!

Super eenvoudig. En snel. In 3 stappen:

    1. KIES een opvallende 12linkme auto promotie en naam
    2. Wij LINKEN jouw zelfgekozen 12linkme naam aan de URL van jouw advertentie
    3. START jouw unieke 12linkme Promotie. Explosief!

Scoor ook explosief met 12linkme!

Mijn auto was zo verkocht!

Waarom werkt de 12linkme aanpak?

Je auto online verkopen met veel meer reacties. Zo doe je dat!

Willem Sieders
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter